EtkinlikÖYB

Mihriban İnan Karatepe ile “Öykü Atölyesi” Başlıyor

oyb-oyku-atolyesi-JPEG

Öykücü Mihriban İnan Karatepe’nin yöneteceği “Öykü Atölyesi” 14 Kasım Cumartesi günü, saat 13:00’te başlıyor.

Atölye çalışmaları, on beş günde bir, Özgür Yazarlar Birliği’nin Fatih’teki merkezinde yapılacak.

İletişim bilgileri şu şekilde:

Akşemseddin Mah. Sarıgüzel Cad. Öz Emek Apt. No: 56/2 Fatih

Tel: (0530) 883 09 53

e-posta: ozguryazarlarbirligi@gmail.com

Mihriban İnan Karatepe kimdir:

1972’de İzmir-Torbalı’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini (1990), yüksek öğrenimini (1996) Samsun’da, Ondokuzmayı s Ünviversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı. Çeşitli eğitim kurumlarında öğretmenlik yaptı. Hâlen edebistan.com’un editörlüğünü yürütüyor. 1992’den bu yana öykü yazıyor. Öyküleri Yedi İklim, Hece, Hece Öykü, Dergâh, Kafdağı, Yumuşak G ve İtibar dergilerinde yayımlandı. İlk kitabı; Kadife Durağı (2001) Yedi İklim Yayınları’ndan, ikinci, üçüncü ve dördüncü öykü kitapları; Hacıyatmaz (2008) ve Aramızda (2012), Her Şey Çok Güzel (2015) Hece Yayınları’ndan çıktı. Hacıyatmaz, Türkiye Yazarlar Birliğince yılın öykü kitabı seçildi. Evli ve üç çocuk annesi.